Introduktionsutbildning

Riskutbildning

Teoriutbildning

BE & Utökad B

Intensivutbildning

Erbjudande

Transportstyrelsen har meddelat att det inte blir någon förlängning av det tillfälliga undantaget som gjort det möjligt att bedriva introduktionskurs som fjärrundervisning. Detta innebär att vi från och med den 1 oktober återigen håller introduktionskurs i trafikskolas lokal.

495:-/deltagare (ord. pris)

Erbjudande 350:-

Kommande kursstarter med lediga platser i trafikskolas lokal.

Vardagar kl 17.30

Onsdag 26/1 – Fullbokad

Helger kl 9.30

Söndag 16/1  – Fullbokad

Kontakta oss för mer information och platsbokning då föranmälan krävs.

Kursens längd är ca. 3.5 tim.

Samtliga deltagare ska vara på plats 15 minuter innan kursstart för ID-kontroll.

Förskottsbetalning BG: 5507-1153 eller Swish: 123 631 15 18 betalning måste ha kommit in senast 3 arbetsdagar innan kurstillfället.

Anmälan är bindande. Avbokning ska göras senast 3 arbetsdagar innan kursstart. uteblir från att avanmäla debiteras hela kursavgift.

Vi förbehåller oss rätten att avboka utbildningen vid för lågt deltagarantal.

 

Detta är den utbildning som både handledare och elev ska gå, för att godkännas av Transportstyrelsen för privat övningskörning.
Eleven ska ansöka om ett körkortstillstånd med synintyg och handledaren om ett handledartillstånd vid privat övningskörning.

Ansökningarna för dessa tillstånd gör ni på:  www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Korkort/

Ansök i god tid och  gärna, innan ni går kursen (fast det finns inget krav på det), då handläggningstiden kan vara lång hos Transportstyrelsen, vi rapporterar intygen om genomförd introduktionsutbildning elektroniskt efter kursen.

Nu har kravet på att introduktionsutbildning vid privat övningskörning måste genomföras av eleven och handledaren samtidigt slopats. Elev och handledare kan gå utbildningen var för sig.

Den som redan har gått en introduktionsutbildning behöver inte gå om den, förutsatt att utbildningen fortfarande är giltig. Utbildningen är giltig i 5 år från det datum den genomfördes.

Observera att handledaren måste ansöka och bli godkänd för varje elev innan den privata övningskörningen får påbörjas. Detta görs även i fortsättningen via till exempel e-tjänsten Ansök om handledarskap. Ändringarna började gälla den 1 september 2010.

 

Med anledning av Coronaviruset

Fr. o. m. 4 OKTOBER INFOR VI KRAV PÅ VACCINATIONSINTYG

För att inte utsätta vår personal eller kunder för risken att smittas kommer vi alla våra kunder att behöva uppvisa ett giltigt ”Vaccinationsintyg” eller ”Anti-gen test”.

Även om Folkhälsomyndigheten har tagit tillbaka Restriktionerna kring Covid 19-pandemin fr.o.m den 29 september, så finns fortfarande ”Allmänna råd” kvar.

Därför ber vi våra elever och kursdeltagare att avboka sina lektioner och kurser om ni har feber, hosta och/eller förkylning

Vi tillämpar samma policy för vår personal.

Kommer du till kurs eller körlektion med någon av dessa symptom, kan vi behöva be dig att avstå från denna.

Bästa sättet att undvika att bli sjuk är att hålla god handhygien, hosta och nysa i armvecket samt undvika att ta i hand osv.

Elever och lärare behöver tvätta händerna innan körlektion och vi rengör ratt och interiör mellan varje lektion. Vi ser också till att ofta tvätta av dörrhandtag etc. i våra lokaler.

Vi tillämpar samma avbokningsregler som tidigare, men sjukintyg från skola eller arbetsgivare gäller naturligtvis vid sena avbokningar.

Tveka inte att kontakta oss på telefon 08-39 33 33 eller maila reception@gullmarsplanstrafikskola.se

Tillägg 100:-/lekt. tillkommer under helger samt lektioner före 08.30 och efter 17.00

Denna utbildning behöver både handledare och elev gå för att godkännas av Transportstyrelsen för privat övningskörning.

Läs mer >>

550:-/pers distansutbildning

495:-/pers utbildning på Trafikskolan

Är en teoretisk utbildning, som handlar om hastighet, alkohol och andra droger, trötthet och riskmedvetenhet. Obligatorisk för att kunna avlägga det sammanhållna förarprovet.

Läs mer >>

675:-/pers

Hos oss kan du söka räntefritt Resurslån.