GDPR

(Hantering av personuppgifter)

 

Kraven som ställs på företag kopplat till behandling av personuppgifter har alltid varit höga och kommer fortsätta att vara det. När den nya dataskyddsförordningen (GDPR) träder i kraft den 25 maj så stärks även dina rättigheter som användare. Det betyder bl.a. att:

  •        Du alltid har rätt att få veta vilka personuppgifter vi sparar.
  •        Du alltid har möjlighet att få veta hur vi behandlar dina personuppgifter och i vilket syfte.

 

Till vad använder vi dina personuppgifter

Personuppgifter vi tar och sparar när du anmäler dig till Gullmarsplans Trafikskola använder vi för att kunna administrera, kommunicera med dig, registrera dig på elevcentralen för bokning av körlektioner  och senare rapportera till Transportstyrelsen eller boka prov på Trafikverket. Och detta är tex namn, adress,  personnummer,  telefonnummer samt mailadress. Vi tillhandahåller även den information du själv och frivilligt ger oss genom olika kanaler för att anmäla dig till någon av våra utbildningar.

 

Hur vi hanterar och vilka använder dina uppgifter

Vi delar inte dina personuppgifter till tredje part i annat fall än för förfrågningar för så kallade ”nöjd kund” förfrågningar från STR eller Reco.

Endast de personer i företaget som har behov av dina personuppgifter för att utföra sitt arbete som anställd på en Trafikskola. har tillgång till dessa.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig från Trafikskolan och vi raderar dig då från våra register. De uppgifter som inte går att radera är de uppgifter Transportstyrelsen kräver att vi ska spara i 2 år för möjlighet till tillsyn av vår verksamhet. De utbildningar som har en giltighetstid på 5 år sparas också under giltighetsperioden.

De ekonomiska uppgifter som måste sparas i 7 år enligt skatteverkets lagar sparas också.

 

Körkortsutbildarna i Tumba AB

Gullmarsplans  Trafikskola

Gullmarsvägen 15

121 40 Johanneshov

08-39 33 33

reception@gullmarsplanstrafikskola.se

Erbjudande

Testlektion 80 min 399:- (ord. pris 940:-)

Helgtider:

Vi har även körlektioner på helger kl.08-15
Helgtillägg med 100:-/ 80 min. lektion tillkommer

Introduktionsutbildning

Denna utbildning behöver både handledare och elev gå för att godkännas av Transportstyrelsen för privat övningskörning.
Läs mer >>

299:-/pers (ord. pris 350:-)

Riskettan

Är en teoretisk utbildning, som handlar om hastighet, alkohol och andra droger, trötthet och riskmedvetenhet. Obligatorisk för att kunna avlägga det sammanhållna förarprovet.
Läs mer >>

450:-/pers (ord. pris 500:-)

Finansiering

Hos oss kan du söka räntefritt Resurslån.